english Еnglish deutsch Deutsch

Състезания

Резултати от 2015 г.
Резултати от 2016 г.
Резултати от 2017 г.
Резултати от 2018 г.
Резултати от 2019 г.
Резултати от 2020 г.
Резултати от 2021 г.
Резултати от 2022 г.


Дата Място Дистанция [м] Гълъби
Няма въведени състезания.




брой гълъби: 920
N: Пръстен Гълъбовъд Финал Време Скорост
801 BG 55215 Adem Ademov Bulgaria  14.07.2021 10:02:18.580 03:52:18.580 +01:48:23.390 658.604
802 DV 9225-21-1006 Team WAZ Germany  14.07.2021 10:02:22.470 03:52:22.470 +01:48:27.280 658.42
803 NL 1705210 Team LINDENHOF Germany  14.07.2021 10:02:34.620 03:52:34.620 +01:48:39.430 657.847
804 BG 20907 Nedialko Hristozov Bulgaria  14.07.2021 10:02:54.960 03:52:54.960 +01:48:59.770 656.889
805 DV 8717-21-618 Sven Zimmermann Germany  14.07.2021 10:03:12.030 03:53:12.030 +01:49:16.840 656.088
806 BG 55238 Adem Ademov Bulgaria  14.07.2021 10:03:16.100 03:53:16.100 +01:49:20.910 655.897
807 DV 8386-21-1705 Sindakowski, Christoph Thomas Germany  14.07.2021 10:03:20.410 03:53:20.410 +01:49:25.220 655.695
808 BG 61327 PFL Bulgaria  14.07.2021 10:03:35.130 03:53:35.130 +01:49:39.940 655.006
809 BG 46783 Nasko Nanev Bulgaria  14.07.2021 10:03:38.850 03:53:38.850 +01:49:43.660 654.833
810 GR 0302337 Vasilis Pislinas Greece  14.07.2021 10:03:42.730 03:53:42.730 +01:49:47.540 654.651
811 BG 60814 Kelisaki & Son Bulgaria  14.07.2021 10:09:49.070 03:59:49.070 +01:55:53.880 637.984
812 BG 55233 Adem Ademov Bulgaria  14.07.2021 10:09:51.730 03:59:51.730 +01:55:56.540 637.866
813 RO 664403 Ivan & Dimo Bulgaria  14.07.2021 10:09:53.690 03:59:53.690 +01:55:58.500 637.779
814 BG 58398 Erbil Adil Bulgaria  14.07.2021 10:21:04.630 04:11:04.630 +02:07:09.440 609.374
815 DV 042727 Ralph Anding Germany  14.07.2021 10:21:56.050 04:11:56.050 +02:08:00.860 607.302
816 PL 231-21-8911 Maziarz Racing Team Poland  14.07.2021 10:24:35.950 04:14:35.950 +02:10:40.760 600.945
817 BG 023930 Georgi & Emil - B Bulgaria  14.07.2021 10:24:39.590 04:14:39.590 +02:10:44.400 600.802
818 BG 000762 Milko DINEV Bulgaria  14.07.2021 10:30:09.920 04:20:09.920 +02:16:14.730 588.088
819 BG 57503 comb. KSJ Bulgaria  14.07.2021 10:37:12.870 04:27:12.870 +02:23:17.680 572.574
820 BG 44040 Yuri Nikolov Bulgaria  14.07.2021 10:37:33.050 04:27:33.050 +02:23:37.860 571.854
821 BG 51021 Suleiman & Dail Bulgaria  14.07.2021 10:45:26.350 04:35:26.350 +02:31:31.160 555.477
822 BG 21445 Team Vicont & Vicontesa Bulgaria  14.07.2021 10:45:29.810 04:35:29.810 +02:31:34.620 555.36
823 TR 059225 Yuksel Pigeons Turkey  14.07.2021 10:53:36.450 04:43:36.450 +02:39:41.260 539.478
824 BG 012531 Ivan & Venci Bulgaria  14.07.2021 10:57:34.020 04:47:34.020 +02:43:38.830 532.05
825 DV 1342-21-1348 Joekel SKYLIGHTS Team LUMEN Germany  14.07.2021 11:02:10.210 04:52:10.210 +02:48:15.020 523.667
826 DV 2523-21-111 Bernd Hollmann Germany  14.07.2021 11:02:11.820 04:52:11.820 +02:48:16.630 523.619
827 DV 061139 Christoph Franz Germany  14.07.2021 11:02:12.710 04:52:12.710 +02:48:17.520 523.593
828 DV 4543-21-653 Team Abrams - Vielahn A Germany  14.07.2021 11:15:00.450 05:05:00.450 +03:01:05.260 501.627
829 BG 21067 Nursal Barsaka Bulgaria  14.07.2021 11:21:11.450 05:11:11.450 +03:07:16.260 491.66
830 DV 8386-21-1714 Sindakowski, Christoph Thomas Germany  14.07.2021 11:21:19.990 05:11:19.990 +03:07:24.800 491.435
831 NL 1052462 Visser - Meijboom Netherlands  14.07.2021 11:25:28.380 05:15:28.380 +03:11:33.190 484.986
832 BG 000439 Mark Newport Bulgaria  14.07.2021 11:34:29.220 05:24:29.220 +03:20:34.030 471.513
833 BG 38555 Team Simeon & Atanas Bulgaria  14.07.2021 11:40:10.060 05:30:10.060 +03:26:14.870 463.401
834 BG 44071 Atanas Atanasov Bulgaria  14.07.2021 11:40:51.590 05:30:51.590 +03:26:56.400 462.431
835 BG 20918 Nedialko Hristozov Bulgaria  14.07.2021 11:42:42.240 05:32:42.240 +03:28:47.050 459.868
836 DV 9114-21-508 Kai Bistritz Germany  14.07.2021 12:01:53.440 05:51:53.440 +03:47:58.250 434.794
837 DV 1182-21-595 Team Weener Germany  14.07.2021 12:11:51.230 06:01:51.230 +03:57:56.040 422.823
838 DV 0755-21-598 Team RATSCH Germany  14.07.2021 12:12:14.400 06:02:14.400 +03:58:19.210 422.372
839 BG 16069 Behched Neshad - BECHO Bulgaria  14.07.2021 12:12:14.970 06:02:14.970 +03:58:19.780 422.361
840 BG 012529 Ivan & Stanimir Bulgaria  14.07.2021 12:14:41.270 06:04:41.270 +04:00:46.080 419.537
841 BG 61321 PFL Bulgaria  14.07.2021 12:36:31.440 06:26:31.440 +04:22:36.250 395.836
842 NL 1310078 CORVO Netherlands  14.07.2021 12:36:46.280 06:26:46.280 +04:22:51.090 395.583
843 DV 6952-21-62 Team Obersuhl Germany  14.07.2021 12:51:01.950 06:41:01.950 +04:37:06.760 381.515
844 DV 042707 Ralph Anding Germany  14.07.2021 13:07:53.400 06:57:53.400 +04:53:58.210 366.125
845 BG 31101 Aiduhan Huseinov Bulgaria  14.07.2021 13:40:01.470 07:30:01.470 +05:26:06.280 339.982
846 DV 5604-21-184 Carsten BOLZE Germany  14.07.2021 14:10:10.840 08:00:10.840 +05:56:15.650 318.63
847 BG 35439 FILIPAKI Bulgaria  14.07.2021 14:11:06.520 08:01:06.520 +05:57:11.330 318.016
848 SLO 107-21-8607 Pudic & Co Croatia  14.07.2021 14:11:08.560 08:01:08.560 +05:57:13.370 317.993
849 SLO 107-21-8665 Pudic & Co Croatia  14.07.2021 15:12:11.390 09:02:11.390 +06:58:16.200 282.189
850 BG 55224 Adem Ademov Bulgaria  14.07.2021 15:56:11.120 09:46:11.120 +07:42:15.930 261.01
851 BG 38547 Team Simeon & Atanas Bulgaria  14.07.2021 16:38:56.560 10:28:56.560 +08:25:01.370 243.265
852 DV 2523-21-102 Bernd Hollmann Germany  14.07.2021 17:45:53.210 11:35:53.210 +09:31:58.020 219.863
853 BG 53364 Team Tral Bulgaria  14.07.2021 17:55:54.090 11:45:54.090 +09:41:58.900 216.744
854 BG 35431 FILIPAKI Bulgaria  14.07.2021 17:55:56.840 11:45:56.840 +09:42:01.650 216.73
855 BG 37600 Team P & G England  14.07.2021 18:26:21.710 12:16:21.710 +10:12:26.520 207.778
856 BG 30006 Team SOFIA Bulgaria  14.07.2021 18:29:44.730 12:19:44.730 +10:15:49.540 206.828
857 BG 35434 FILIPAKI Bulgaria  14.07.2021 18:30:44.020 12:20:44.020 +10:16:48.830 206.552
858 BG 15710 Dimitar Prodanov Bulgaria  14.07.2021 18:35:51.200 12:25:51.200 +10:21:56.010 205.134
859 DV 2618-21-1861 Karl-Heinz WICHERT - A Germany  14.07.2021 18:56:47.740 12:46:47.740 +10:42:52.550 199.532
860 BG 35056 Plamen Markov Bulgaria  14.07.2021 19:00:37.370 12:50:37.370 +10:46:42.180 198.541
861 BG 012285 Krasimir Krastev Bulgaria  14.07.2021 19:01:18.020 12:51:18.020 +10:47:22.830 198.366
862 BG 58399 Erbil Adil Bulgaria  14.07.2021 19:29:19.890 13:19:19.890 +11:15:24.700 191.41
863 DV 0133-21-568 Stephan Behrens Germany  14.07.2021 19:41:25.150 13:31:25.150 +11:27:29.960 188.559
864 DV 3062-21-203 Team Börde Kids Germany  14.07.2021 19:44:14.270 13:34:14.270 +11:30:19.080 187.906
865 BG 020490 Plamen BAEV Bulgaria  14.07.2021 19:46:34.760 13:36:34.760 +11:32:39.570 187.367
866 BG 15037 Mitko Sahrane Bulgaria  14.07.2021 19:47:39.630 13:37:39.630 +11:33:44.440 187.119
867 DV 2618-21-1912 Karl-Heinz WICHERT - A Germany  14.07.2021 19:52:49.130 13:42:49.130 +11:38:53.940 185.946
868 BG 15310 ALDO Bulgaria  14.07.2021 20:04:46.400 13:54:46.400 +11:50:51.210 183.283
869 BG 33502 Lachezar Lazarov Bulgaria  14.07.2021 20:04:56.050 13:54:56.050 +11:51:00.860 183.248
870 BG 012716 KD Bulgaria  14.07.2021 20:32:36.640 14:22:36.640 +12:18:41.450 177.368
871 BG 14224 Daniel Terziev Bulgaria  15.07.2021 07:12:24.250 25:02:24.250 +22:58:29.060 101.837
872 DV 047860 Wrobel Michal & Patryk B Poland  15.07.2021 07:12:41.280 25:02:41.280 +22:58:46.090 101.817
873 DV 8717-21-607 Sven Zimmermann Germany  15.07.2021 07:12:53.110 25:02:53.110 +22:58:57.920 101.804
874 BG 44759 Nasko Stoianov Bulgaria  15.07.2021 07:13:12.170 25:03:12.170 +22:59:16.980 101.783
875 BG 38274 Georgi GOREV Bulgaria  15.07.2021 07:13:16.020 25:03:16.020 +22:59:20.830 101.778
876 BG 57512 comb. KSJ Bulgaria  15.07.2021 07:13:34.220 25:03:34.220 +22:59:39.030 101.758
877 TR 082988 Emrullah Senel Turkey  15.07.2021 07:23:53.130 25:13:53.130 +23:09:57.940 101.064
878 CRO 24485 Krešimir Blažević Croatia  15.07.2021 07:24:01.050 25:14:01.050 +23:10:05.860 101.056
879 DV 9618-21-2450 Roediger Thomas Germany  15.07.2021 07:24:08.970 25:14:08.970 +23:10:13.780 101.047
880 DV 1091-21-286 Team No - Wu Germany  15.07.2021 07:24:26.940 25:14:26.940 +23:10:31.750 101.027
881 BG 46232 Dean Ivanov Bulgaria  15.07.2021 07:24:38.140 25:14:38.140 +23:10:42.950 101.014
882 NL 1310076 CORVO Netherlands  15.07.2021 07:24:50.580 25:14:50.580 +23:10:55.390 101.001
883 DV 1091-21-771 Team Reum - Anacker Germany  15.07.2021 07:24:51.210 25:14:51.210 +23:10:56.020 101
884 BG 30012 Team SOFIA Bulgaria  15.07.2021 07:25:57.910 25:15:57.910 +23:12:02.720 100.926
885 BG 60842 Kelisaki & Son Bulgaria  15.07.2021 07:28:57.880 25:18:57.880 +23:15:02.690 100.727
886 BG 15743 Dimitar Prodanov Bulgaria  15.07.2021 07:31:44.070 25:21:44.070 +23:17:48.880 100.543
887 BG 46782 Nasko Nanev Bulgaria  15.07.2021 07:34:10.620 25:24:10.620 +23:20:15.430 100.382
888 RO 665205 Tormentor Loft Bulgaria  15.07.2021 07:34:11.070 25:24:11.070 +23:20:15.880 100.382
889 DV 6952-21-574 Team Obersuhl Germany  15.07.2021 07:34:16.060 25:24:16.060 +23:20:20.870 100.376
890 DV 0133-21-597 Stephan Behrens Germany  15.07.2021 07:34:25.710 25:24:25.710 +23:20:30.520 100.366
891 DV 4775-21-20 Dieter Bartczak - B Germany  15.07.2021 07:35:02.470 25:25:02.470 +23:21:07.280 100.325
892 DV 6133-21-288 Team Böhme - Huber Germany  15.07.2021 07:35:03.760 25:25:03.760 +23:21:08.570 100.324
893 BG 38275 Georgi GOREV Bulgaria  15.07.2021 07:54:10.400 25:44:10.400 +23:40:15.210 99.0821
894 BG 15544 Galin & Ivan Bulgaria  15.07.2021 07:54:11.760 25:44:11.760 +23:40:16.570 99.0807
895 DV 9564-21-175 SPITZBERG Team Germany  15.07.2021 08:03:16.820 25:53:16.820 +23:49:21.630 98.5012
896 DV 6325-21-285 Axel Stork Germany  15.07.2021 08:04:44.220 25:54:44.220 +23:50:49.030 98.4089
897 BG 15730 Dimitar Prodanov Bulgaria  15.07.2021 08:05:07.650 25:55:07.650 +23:51:12.460 98.3842
898 BG 44781 Nasko Stoianov Bulgaria  15.07.2021 08:09:18.340 25:59:18.340 +23:55:23.150 98.1206
899 BG 023999 Georgi & Emil - A Bulgaria  15.07.2021 08:09:20.930 25:59:20.930 +23:55:25.740 98.1179
900 CRO 38123 Boško Jenjić Croatia  15.07.2021 08:11:07.110 26:01:07.110 +23:57:11.920 98.0067
901 DV 2432-21-1287 SG Telmer/Wittenbrink & Sohn Germany  15.07.2021 08:19:51.670 26:09:51.670 +24:05:56.480 97.4608
902 TR 311718 Yildiz Kardesler Turkey  15.07.2021 08:26:16.700 26:16:16.700 +24:12:21.510 97.0641
903 DV 0755-21-568 Team RATSCH Germany  15.07.2021 08:26:27.310 26:16:27.310 +24:12:32.120 97.0532
904 DV 8386-21-1504 Stefan Pohl Germany  15.07.2021 08:26:52.170 26:16:52.170 +24:12:56.980 97.0277
905 DV 9394-21-53 Team Preussen Derby Germany  15.07.2021 08:40:36.910 26:30:36.910 +24:26:41.720 96.1892
906 BG 60816 Kelisaki & Son Bulgaria  15.07.2021 08:49:50.430 26:39:50.430 +24:35:55.240 95.6345
907 BG 44656 Dimitar Dimitrov - Kustendil Bulgaria  15.07.2021 09:05:49.830 26:55:49.830 +24:51:54.640 94.6881
908 DV 0849-21-215 Bernd HASKE Germany  15.07.2021 09:14:14.340 27:04:14.340 +25:00:19.150 94.198
909 DV 0777-21-139 Team BRODO Germany  15.07.2021 09:18:10.020 27:08:10.020 +25:04:14.830 93.9707
910 PL 231-21-8170 Maziarz Racing Team Poland  15.07.2021 09:46:18.610 27:36:18.610 +25:32:23.420 92.374
911 BG 60001 Georgi & Emil - D Bulgaria  15.07.2021 09:55:20.540 27:45:20.540 +25:41:25.350 91.873
912 DV 9564-21-119 SPITZBERG Team Germany  15.07.2021 09:56:07.230 27:46:07.230 +25:42:12.040 91.8301
913 BG 35610 Petar Georgiev - Shopa Bulgaria  15.07.2021 10:04:53.130 27:54:53.130 +25:50:57.940 91.3495
914 BG 40132 Team Plamen & Dimo Bulgaria  15.07.2021 11:06:59.420 28:56:59.420 +26:53:04.230 88.0834
915 BG 019519 Valya & Rosen DOBREVI Bulgaria  15.07.2021 11:07:41.150 28:57:41.150 +26:53:45.960 88.0481
916 BG 57514 comb. KSJ Bulgaria  15.07.2021 11:42:04.470 29:32:04.470 +27:28:09.280 86.3395
917 HU 12-79934 Kerekgyarto Tamas Hungary  15.07.2021 12:58:08.740 30:48:08.740 +28:44:13.550 82.7857
918 BG 41107 Ivan & Dimo Bulgaria  15.07.2021 15:22:04.900 33:12:04.900 +31:08:09.710 76.8041
919 DV 9225-21-1045 Team WAZ Germany  15.07.2021 18:35:26.380 36:25:26.380 +34:21:31.190 70.0088
920 BG 012514 Ivan & Stanimir Bulgaria  15.07.2021 19:01:03.820 36:51:03.820 +34:47:08.630 69.1975
Първа Предишна   1 2 3 4 5 от 5 
20 | 50 | 200
N: Гълъбовъд Средна Скорост
Списъка е празен.