english Еnglish deutsch Deutsch

ФИНАЛ 30.07.17

Финалът ще се състои на 30.07.17 в неделя.
Гълъбите ще бъдат освободени в 06:00 часа от предварително обявеното място на старта Думбрава - Румъния. Активиране на гълъбите за състезанието ще започне в 07:30 часа в събота. Всеки който желае, може да участва. Ще бъдат активирани около 560 гълъба от стартирали 750 на първа тренировка. Прогнозата е за силен страничен вятър от изток, през първите 200 км. от трасето и след това силен насрещен вятър от югоизток. Температура на въздуха 22-29 градуса по време на състезанието.
Награждаване.
Въпреки че не беше събран нужния брой гълъби за обезпечаване на наградния фонд, дерби Център "Слънчев Бряг" гарантира раздаването на предварително обявените награди от 10 000 евро. Организтора благодари на всички, подкрепили гълъбодрума, след трудния сезон през 2016 год. Паричните награди ще бъдат раздадени на място, веднага след спечелването им. Предметните награди, купи и плакети, ще бъдат раздадени десет дни след приключване на състезанието с цел надписване на имената на участниците.
Дерби Център "Слънчев Бряг", кани всички любители на гълъбодрумите, да присъстват на финала. Храната и напитките са осигурени от оторизирана кетъринг фирма.